SAP Search Help MCQ Questions with Answers

0
Search helps are objects that you can use to assign input help (F4 Help) to screen fields. You can do this by creating a search help in the ABAP Dictionary and attaching it to the corresponding screen field. The input help (F4 help) is a standard function of the SAP system. - SAP

SEARCH HELPS

Q1: The precise description of input help for a field is usually defined by its :
  a. attributes
  b. Semantics 
  c. objects
  d. fields

Ans: b

Q2: Normally, the input help uses the context to _____ the set of possible values:
  a. maximise
  b. minimize
  c. Limit
  d. both a and b

Ans: c

Q3: The ABAP dictionary object seaech help is used to describe a/an:
  a. output help
  b. Input help
  c. both a and b
  d. none of these

Ans:  b

Q4: The possible values displayed for a field by input help are determined at :
  a. compile time
  b. execution time
  c. Runtime
  d. can't be displayed

Ans: c

Q5: If the selection method of a search help  is client dependent, the possible 
   values are (only) selected in:
  a. logon client of admin
  b. Logon client of user
  c. both a and b
  d. values cant be stored in this mode

Ans: b

Q6: Normally which of the following view(s) is used:
  a. maintenance view
  b. Database view
  c. help view
  d. all of these

Ans: b

Q7: Parameters that only contain additional information about the search field   should NOT be defined as:
  a. export parameters
  b. Imoprt parameters
  c. output parameters
  d. input parameters

Ans: b

Q8: The semantics of a field and its possible values are defined by its:
  a. object element
  b. attribute element
  c. Data element
  d. functions

Ans: c

Q9: Which of the following presentation forms does SAP system provide:
  a. list box
  b. control(amodal)
  c. dialouge(moadl)
  d. All of these

Ans: d

Q10: Normally, how many search helps can be attached to a field:
  a. One
  b. two 
  c. three
  d. more than three

Ans: a

Q11: Te search helps you don't need can be hidden using:
  a. hidden search helps
  b. Append search helps
  c. collective search helps
  d. single search help

Ans: b

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Post a Comment (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top