QrDroid

Sponsor Ads: FreeFall








Sponsor Ads: FreeFall



Wednesday, 21 February 2018

SAP Program Interface MCQ Questions with Answers

An application program interface (API) is a set of routines, protocols, and tools for building software applications.

The Program Interface

1. The ____ of a program form the program's interface.
a.GUI titles
b.GUI statuses
c.GUI titles and GUI statuses
d.None of these

Ans : c

2. You can create functions only with dynamic texts.
a.True
b.False

Ans : b

3. You can create a GUI title from the menu painter.
a.True
b.False

Ans : a

4. Menu bars and application toolbars are independent elements within a program. You can reuse them from a GUI status with _____ .
a. Reference Technique
b. Technical Attributes
c. Status Bars
d. None of these

Ans : a

5. You can initialize the command field only at Process After Input(PAI) or at Process before Output(PBO).
a.True
b.False

Ans : b

6. The System and Help menus which are available is every screen in the SAP system, Contains standardized sets of functions that.
a.Can be Changed
b.Can be Hidden
c.Can be Deleted
d.Cannot be Changed or Hidden

Ans : d

7. Which setting helps to assign functions to the function keys such as Find,Replace or Cut.
a.Function Key Setting
b.Key Setting
c.Interface Setting
d.None of These

Ans : a

8. The _____ attribute is used to assign letters as shortcuts to choose a function from a menu bar without using a mouse.
a.Fastpath
b.Menu Painter
c.Key Settings
d.None of these

Ans : a

9. The GUI title is a part of program's ______ .
a.Application toolbar
b.User Interface
c.Internal Function 
d.None of these

Ans : b

10. To set a title that contains variables, use the statement :
a.SET TITLE WITH <&1>....<&9>
b.SET TITLE WITH <int>
c.SET TITLEBAR WITH <&1>...<&9>
d.SET TITLEBAR <&1>...<&9>

Ans : c

11. The ______ stores and maintains references  so that any changes in the menu bar, application toolbar, or function key assignments automatically take effect in all GUI statuses referring to them.
a.Menu Assignments
b.Functions
c.User Interface
d.Menu Painter

And : d

12. Ergonomic standars used while assgining keys with function are found in _____ in the Menu Painter. 
a.Modify Menu
b.Edit Menu
c.Environment Menu
d.None of these

Ans : c

13. When you assign a function to the standard toolbar, the function is automatically assigned to a ______.
a.reserved function
b.unreserved funciton
c.Inbuild function
d.None of these

Ans : a

14. To create consistency thought the screens you _____ and ______ existing menu bar, application toolbars and key settings.  
a. create and reuse
b. create new and discard 
c. modify and reuse 
d. None of these

Ans : a

15. The _____ administrates the links you establish between objects so that any changes apply to all other GUI statuses that use them.
a.Database Administrators
b.Menu Painter
c.Client
d.GUI manager

Ans : b

16. All functions are _____ initially, and only those functions that are relevant to the GUI status are _______.
a.Inactive,Deactivated
b.Active,Activated
c.Active,Deactivated
d.Inactive, Activated

Ans : d

0 comments:

Post a Comment

 

Version 18.2.3 - 2016 - 2018 - © SSL Technologies And Services Private Limited | Made in India. | Copyright Content