Sharecodepoint App Download Qrcode Sharecodepoint Android App Banner
Now You can search anything in sharecodepoint using your voice. Click on mic button. Sharecodepoint Voice Sharecodepoint Youtube Channel



Sharecodepoint popular queries

Tuesday, 20 February 2018

SAP Dictionary Object Dependencies MCQ Questions with Answers


Ques1: What are the two possible versions of ABAP dictionary Objects?
a)Simple and Complex
b)Active and Inactive
c)Class and Structure
d)Basic and Conjugated

Ans:b

Ques2: Which element doesn't contain th information about a structure of ABAP dictionary?
a)Fields
b)Data elements
c)Structure definition
d)Domain

Ans:a

Ques3: The Runtime object of Structure in ABAP dicionary doesn't contain information about:
a)Overall Structure
b)Individual Structure fields
c)database interface
d)Memory management

Ans:d

Ques4: The ________ version of an ABAP dictionary object is the version that the components of the runtime environment(for example: ABAP processor,database interface) aceess.
a)passive
b)active
c)inactive
d)static

Ans:b

Ques5: The runtime object of a table contains further information needed by the database interface for accessing the table data,such as client dependence,buffering, key fields, and so on.
a)True
b)False

Ans: a

Ques6: The Function of Repository Information System ABAP dictionary is to _____ ABAP dictionary objects.

a)Hold
b)Create
c)Search
d)Arrange

Ans: c

Ques7:The where-used list for Repository objects can be called from the information system.
a)False
b)True

Ans:b

Ques8: When an object that is already active is modified.It can affect other objects that use it directly or indirectly.The affected objects are called _________
a)dependent objects
b)database objects
c)Repository objects 
d)active objects

Ans:a

0 comments:

Post a Comment

 

Version 23.2.3.4 - 2016 - 2019 - © Sharecodepoint | Made in India. | Copyright Content